Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες: ναζιστές - μαχαιροβγάλτες - δολοφόνοι!
Μαζικός – ενωτικός αντιφασιστικός αγώνας τώρα!

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17/09 ο αντιφασίστας αγωνιστής Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν μπροστά και παρακολουθούσαν απαθείς την επίθεση παρά τις εκκλήσεις του Π.Φύσσα και των φίλων του, ενώ παρενέβησαν μόνο μετά το μαχαίρωμα!

Ο δολοφόνος Γ.Ρουπακιάς

Ο Γ. Ρουπακιάς ομολόγησε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής άλλα όχι ¨τυχαίο¨... Πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να παίρνει μέρος σε τραμπούκικες επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και αριστερούς στον Πειραιά. Δεκάδες δημοσιευμένες φωτογραφίες δείχνουν το Ρουπακιώτη με τη μαύρη ¨μπλούζα¨ της Χρυσής Αυγής ενώ αμέσως μετά το φονικό, ο κομματικός μηχανισμός της ΧΑ κινητοποιήθηκε για να προστατέψει το δολοφόνο και οι ισχυρισμοί του Κασιδιάρη ότι δήθεν η ΧΑ δεν έχει σχέση με το γεγονός, αποδεικνύονται χοντρά ψέματα.

Χρυσή Αυγή: ναζιστική συμμορία δολοφόνων

Ναζιστική δολοφονική συμμορία, αυτό είναι το πραγματικό και το μόνο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής!
Λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, μια οργανωμένη ομάδα 50 τραμπούκων χρυσαυγιτών έστησε καρτέρι και επιτέθηκε σε μέλη του ΚΚΕ με ρόπαλα που είχαν καρφιά. Τότε από τύχη δεν υπήρξε νεκρός. Αυτά δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά! Οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής ευθύνονται για εκατοντάδες αιματηρές επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, συνδικαλιστές και βουλευτές της αριστεράς, αγωνιστές του αντιεξουσιαστικού χώρου. Πρώτος διδάξας της φασιστικής βίας είναι ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος που το 1978 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βομβιστικές επιθέσεις σε γεμάτους με κόσμο κινηματογράφους της Αθήνας.

Η προστασία της αστυνομίας και η ασυλία του κράτους

Η φασιστική βία γιγαντώθηκε κάτω από την προκλητική προστασία της αστυνομίας και την ασυλία της ¨δικαιοσύνης¨. Σε δεκάδες περιπτώσεις τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις των εργαζομένων μαζί με παρακρατικές ομάδες χρυσαυγιτών. Το ίδιο επαναλήφθηκε στην αντιφασιστική διαδηλώση που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι μια μέρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Ερασιτεχνικό βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει ομάδα τραμπούκων πλάι, πλάι με τα ΜΑΤ, να πετάει πέτρες στην αντιφασιστική διαδήλωση (δείτε εδώ: info-war.gr).

Η χρυσή αυγή έχει οργανωμένους πυρήνες μέσα στα ΜΑΤ, τις ομάδες ΔΙΑΣ και τις ομάδες ΔΕΛΤΑ, όπου άλλωστε πήρε πολύ υψηλά ποσοστά στις εκλογές του 2012. Τον Οκτώβρη του 2012 η αγγλική εφημερίδα Γκάρντιαν αποκάλυψε βασανιστήρια 15 συλληφθέντων αντιφασιστών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής από αστυνομικούς που δήλωναν ευθαρσώς χρυσαυγίτες! Ο Δένδιας τότε είχε προσπαθήσει να κουκουλώσει το περιστατικό. Η ανοχή, η στήριξη και η προστασία των φασιστικών ομάδων μέσα στην αστυνομία δεν είναι τυχαία. Όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών δέρνουν και πνίγουν στα χημικά σχεδόν όλες τις εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις.Για αυτό το λόγο τους χρειάζονται δυνάμεις καταστολής που με φασιστικό μίσος δεν διστάζουν να ανοίξουν κεφάλια όποτε αυτό ζητηθεί!

Εργατικές κινητοποιήσεις – να τσακίσουμε μνημόνια, κυβέρνηση και φασισμό!

Η δολοφονία του Π. Φύσσα, η επίθεση στο ΚΚΕ και η κλιμάκωση της φασιστικής βίας γίνονται σε μια περίοδο που εξαπλώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο δημόσιο τομέα και ο λαός βγαίνει ξανά στο προσκήνιο στριμώχνοντας για τα καλά την κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου. Στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα που φουντώνει το κατεστημένο κάνει ανοίγματα στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (η φωνή των τραπεζιτών στο ΣΚΑΙ) δεν δίστασε να προτείνει μια μελλοντική συγκυβέρνηση Χρυσής Αυγής και ΝΔ. Την ίδια πρόταση επανέλαβε και ο Βύρωνας Πολύδωρας. Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι δεν έχει πρόβλημα να συζητά με τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι πολύ ευγενική μαζί της!

Το πολιτικό και ¨μιντιακό¨ κατεστημένο, που υπηρετεί πιστά τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους δεν βλέπει σαν απειλή αλλά σαν σύμμαχο τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής! Ο λόγος είναι απλός, οι ναζιστές δεν εναντιώνονται στα συμφέροντα του κεφαλαίου και στην αντιλαϊκή επίθεση και αυτό το έχει αποδείξει η στάση τους μέσα στη Βουλή. Επιπλέον οι φασίστες είναι χρήσιμοι στο μεγάλο κεφάλαιο γιατί επιδιώκουν να αξιοποιούν την απελπισία και την οργή με σκοπό να τσακίσουν (με τα ρόπαλα, τα μαχαίρια και αύριο και με τα πιστόλια που κουβαλάνε) τις απεργίες και τις διαδηλώσεις.
Για αυτό οι χρυσαυγίτες είναι ενάντια στην απεργία των καθηγητών, ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ενάντια στις κινητοποιήσεις της νεολαίας, ενάντια σε κάθε λαϊκό αγώνα. Η μόνη ελπίδα για τα εργατικά – λαϊκά στρώματα είναι αυτοί οι αγώνες να αντέξουν, να δυναμώσουν
και να εξαπλωθούν ώστε να ανατρέψουν την άγρια αντιλαϊκή πολιτική και όσους την εφαρμόζουν!

Η θεωρία των ¨δύο άκρων¨: όπλο στα χέρια των κυβερνώντων!

Η γελοία θεωρία των ¨δύο άκρων¨ είναι το ιδεολόγημα της δικομματικής των Σαμαρά - Βενιζέλου για να χτυπήσει το κίνημα που τους απειλεί. Δεν υπάρχουν δυο άκρα! Από τη μια υπάρχει το λαϊκό κίνημα, οι απεργίες των καθηγητών, οι αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής, οι κινητοποιήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία και τα νοσοκομεία κοκ. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η κυβέρνηση, τα ΜΑΤ, τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και οι τραμπούκοι ναζιστές! Θέλουν να ενοχοποιήσουν την αγωνιζόμενη κοινωνία για το ¨φίδι του φασισμού¨που το ίδιο το σύστημα δημιούργησε και συντηρεί! Θέλουν να μας εκφοβίζουν ότι χωρίς την ¨μνημονιακή ομαλότητα¨ υπάρχει το χάος.
Δε θα φοβηθούμε! Θα τους ανατρέψουμε!

Ούτε ψήφος ούτε ¨πλάκα¨ με το ¨φίδι του ναζισμού¨

Όλοι οφείλουν να αντιληφθούν ότι κάθε μορφή στήριξης της Χρυσής Αυγής – είτε είναι η ψήφος, είτε η ¨πλάκα¨ στο καφενείο, είτε το ¨ας τους δούμε κι αυτούς¨ - οπλίζει το χέρι των δολοφόνων. Τα ψηλά
εκλογικά ποσοστά και η άνοδος στα γκάλοπ τους αποθρασύνουν!

Mαζικός, συντονισμένος και αποφασιστικός αγώνας τώρα!

Τώρα είναι η ώρα για να αναπτυχθεί ένα μαζικό, συντονισμένο και αποφασιστικό αντιφασιστικό κίνημα. Δεν χωρά καμιά καθυστέρηση, κανένας εφησυχασμός, καμιά διάσπαση στις γραμμές του κινήματος! Ο λαός, οι εργαζόμενοι και η νεολαία μπορούν να τσακίσουν το φασισμό με τους μαζικούς αγώνες τους! Για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Για εργασία, παιδεία και ελευθερίες ενάντια στο σύχρονο σκοταδισμό!


  • Να απομονωθούν και να διαγραφούν από κάθε σωματείο, φοιτητικό σύλλογο, μαθητικό συμβούλιο κοκ τα δηλωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής
  • Να καθαρίσουν οι γειτονιές, οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία και οι σχολές από τις φασιστικές ομάδες
  • Να οργανωθούμε σε ενωτικές αντιφασιστικές κινήσεις/ επιτροπές παντού
  • Να στηρίξουμε τις απεργιακές/ λαϊκές κινητοποιήσεις
  • Να ανατρέψουμε μνημόνια – τρόικες – κυβερνήσεις και να τσακίσουμε το φασισμό!

Οργανώσου και πάλεψε μέσα από την

Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου