Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 13:00 στην Αίθουσα της Ένωσης Συντακτών

Βόλος 01/03/2013
  
Η ρατσιστική και φασιστική βία κλιμακώνονται καθημερινά καθώς η κυβέρνηση και το κατεστημένο προσπαθούν να καταστείλουν και να αποπροσανατολίσουν την οργή και την αγανάκτηση των εργαζόμενων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Μέσα στις σημερινές συνθήκες φτώχειας και απόγνωσης και με την ανοχή ή και τη στήριξη των κρατικών μηχανισμών και του συστήματος η ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα «τάγματα εφόδου» που προσπαθεί να συγκροτήσει αντιπροσωπεύουν έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο για τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας. Αυτό τον κίνδυνο οφείλει να αντιπαλέψει κάθε δημοκρατικός πολίτης παράλληλα και σε συνδυασμό με τον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και τις άγριες τις πολιτικές λιτότητας που μας καταδικάζουν στη φτώχεια.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Ο φασισμός σήμερα – γιατί δυναμώνει, ποιον απειλεί, πως να τον σταματήσουμε» και ομιλητές το δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών», Δημήτρη Ψαρρά  και τον αρθρογράφο του «Ταχυδρόμου» Φάνη Τριανταφύλλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6:30μμ στο Μεταξουργεία και στα πλαίσια της θα μαζεύονται τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της περιοχής.

Με αφορμή την εκδήλωση και σκοπό την ανάδειξη συνολικά του φασιστικού κινδύνου η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας διοργανώνει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 13:00 στην Αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Δημητριάδος 261 και Φιλελλήνων, Βόλος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου