Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η τρομοκρατία και ο φασισμός δεν θα περάσουν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος, 4/07/2015
Η  Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας καταγγέλλει την τραμπούκικη - υβριστική επίθεση που δέχθηκε το μέλος της Νίκος Κανελλής από τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου Δημήτρη Λιβογιάννη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε κεντρικό σημείο του Βόλου και τελείως απρόκλητα.

Είναι πιά ολοφάνερο ότι στη Δημοτική παράταξη Μπέου, στην οποία πολλοί ασπάζονται και σχεδόν όλοι μετέρχονται ιδέες και μεθόδους της Χρυσής Αυγής, διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα πει τις χυδαιότερες βρισιές σε όποιους αντιτίθενται στα λόγια και τις πράξεις τους. Σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μπέου φέρονται και βρίζουν ακριβώς όπως κι αυτός, για να μη θεωρηθεί ότι υστερούν σε ήθος και κουλτούρα.
Αν όμως είναι σύνηθες οι «κύριοι» αυτοί να μεγαλουργούν σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, κατεβάζοντας τις συνεδριάσεις του στο αθλιότερο επίπεδο που γνώρισε ποτέ η πόλη, είναι πρωτοφανές να έχουν το θράσος να ξερνούν το φασιστικό τους εμετό μέσα στο δρόμο. Γιατί αν τούτο μείνει αναπάντητο, θα τους εξαχρειώσει και θα τους ενθαρρύνει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο να φιμώσουν κάθε φωνή που εναντιώνεται στην άθλια πολιτική τους.

Πρέπει να πάρουν την απάντησή τους! Ο φασισμός δεν θα περάσει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου