Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αντιφασίστες. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος 25/04/2013

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αντιφασίστες
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της στους διωκόμενους αντιφασιστές αγωνιστές, ένας εκ των οποίων δικάζεται αύριο (Παρασκευή 26/04) στα Δικαστήρια του Βόλου. Απαιτούμε την αθώωση του και την απόσυρση όλων των κατηγοριών και διώξεων και γι αυτό συμμετέχουμε στην αυριανή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στα δικαστήρια.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αυτεπάγγελτα διώκει αντιφασίστες, με τις πλέον σαθρές κατηγορίες, την ίδια στιγμή που μεγάλο τμήμα της ελληνικής αστυνομίας, στα πλαίσια πάντα της κεντρικής κυβερνητικής πολιτικής, παρέχει προστασία και κάλυψη στη φασιστική βία ενώ οι σχέσεις ανάμεσα στους παρακρατικούς φασιστικούς μηχανισμούς και τους μηχανισμούς της κρατικής καταστολής βγαίνουν συνεχώς στο φως τη δημοσιότητας (βλέπε βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς που δήλωναν Χρυσαυγίτες).  

Η ελληνική κυβέρνηση μαζί με την τρόικα είναι αυτοί που ασκούνε σήμερα την πιο άγρια βία και τρομοκρατία, όχι μόνο μέσα από τα ΜΑΤ και τα χημικά (πιο πρόσφατο παράδειγμα η Ιερισσός) αλλά πρώτα από όλα μέσα από την άγρια λιτότητα η οποία καταδικάζει εκατομμύρια ανθρώπους στην φτώχεια, την ανεργία, την νέα μετανάστευση, την πείνα, την έλλειψη υγείας και παιδείας.

Οι κατασκευασμένες διώξεις, η κρατική καταστολή και η φασιστική βία στόχο έχουν να κάμψουν το φρόνημα του λαού και να τον υποτάξουν όμως δεν θα το καταφέρουν!

Ο λαός μας, οι εργαζόμενοι και η νεολαία μπορούν και θα ανατρέψουν τη σημερινή κατάσταση, όπως άλλοτε έτσι και τώρα, μέσα από συλλογικούς - μαζικούς αγώνες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου