Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η τραμπούκικη επίθεση στο Δ. Στρατούλη αποκαλύπτει ξανά το πραγματικό πρόσωπο των νεο-ναζί της Χρυσής Αυγής

Βόλος 17/12/2012

Η τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης την Κυριακή 16/12/2012 αποκαλύπτει για άλλη μια φορά τον πραγματικό ρόλο του φασισμού και της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Οι νεο-ναζί δεν είναι ούτε «πατριώτες», ούτε «φίλοι» του λαού, ούτε δύναμη ενάντια στο σύστημα. Είναι τραμπούκοι δολοφόνοι που θέλουν να τσακίσουν κάθε αγώνα των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού ενάντια στο μνημόνιο, τις κυβερνήσεις και το σύστημα. Για αυτό και απολαμβάνουν την «ασυλία» της αστυνομίας και του κράτους.


Μέχρι χτες χτυπούσαν κυνηγημένους μετανάστες, σήμερα επιτίθενται στην αριστερά, αύριο ο στόχος τους θα είναι κάθε λαϊκός αγώνας κάθε προσπάθεια αντίστασης και διεκδίκησης. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες, μέλη των νέων ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίστηκαν από ομάδα Χρυσαυγιτών φασιστών στο Βόλο.

Κάθε εργαζόμενος, συνταξιούχος, άνεργος και νέος, κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να αφυπνιστεί! Τώρα είναι η ώρα για ένα μαζικό και ενωτικό μέτωπο ενάντια στο φασισμό, ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στο σύστημα που τα γεννά τη φτώχεια και τη δυστυχία.

Όλοι και όλες στο
Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 22 Δεκέμβρη στις 11πμ στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου