Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Συγκρότησης της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος  07/11/2012


Συγκροτήθηκε η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας

Μετά την πολύ πετυχημένη διοργάνωση του 6ου αντιρατσιστικού – αντιφασιστικού φεστιβάλ Βόλου πάρθηκε η πρωτοβουλία συγκρότησης της «Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας».


Στόχος μας είναι ο αγώνας ενάντια στην απειλή του φασισμού, του ρατσισμού και της νεοναζιστικής βίας που κλιμακώνεται καθημερινά σε όλη τη χώρα και η υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων που λαός μας κέρδισε μέσα από αγώνες, θυσίες και αίμα.

Τα δικαιώματα αυτά χτυπιούνται από τις κυβερνήσεις και την Τρόικα που με τα μνημόνια επιβάλλουν τη φτώχεια και τη δυστυχία. Η βία των «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής απολαμβάνει την ανομολόγητη ασυλία του κράτους επειδή αποτελεί το συμπλήρωμα της εντεινόμενης επίσημης κρατικής καταστολής. Κοινός στόχος τους η επιβολή του μνημονιακού σφαγείου.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, κάθε δημοκρατικό πολίτη αλλά και προοδευτικούς μαζικούς φορείς (σωματεία εργαζομένων, ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης – ΕΛΜΕ, ΕΣΔΕΠ, Σύλλογο δασκάλων, Φοιτητικοί Σύλλογοι κοκ) να στηρίξουν και να πάρουν ενεργά μέρος σε αυτή την προσπάθεια.

Επόμενη συνάντηση της «Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας» την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, στις 8μμ, στο «Στέκι» (Ιωλκού 33).



antifa.magnisias@gmail.com - http://antinazi-magnesia.blogspot.gr/ - https://www.facebook.com/AntifasistikhKinhshMagnhsias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου